+420 244 466 792 Po-Pá: 8:30 - 16:00

Ochrana osobních údajů

Při vyplňování objednávkového nebo registračního formuláře na stránkách poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Jsme si vědomi důvěrnosti vašich osobních údajů a působnosti zákona o ochraně osobních údajů.

Prohlášení k ochraně vašich osobních údajů

Fyzická nebo právnická osoba provozující tyto webové stránky zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím těchto webových stránek, jakožto i všechny údaje získané z objednávek, dotazníků a anket, a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a provozovatel tyto údaje zlikviduje.

Provozovatel těchto stránek tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvedenými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům provozovatele. Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty jiné společnosti.

Shrnutí

 Vážíme si vaší důvěry a chráníme vaše soukromá data před zneužitím. Tyto informace shromažďujeme proto, abychom zkvalitnili naše služby. Neposkytujeme je třetím stranám.

Váš souhlas

Používáním internetového obchodu souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o vás a vašich nákupech po neurčitou dobu. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou popsána v tomto dokumentu. Dojde-li v budoucnosti k jejich změně, budou detaily nových pravidel publikovány.

Data související s platbou našich faktur mohou být předávána společnosti Bisnode Česká republika, a.s., která může tato data včetně Vašich osobních údajů dále zpracovávat za účelem sledování a vyhodnocování platební disciplíny konkrétních podnikatelských subjektů. Jak vůči naší společnosti, tak vůči společnosti Bisnode můžete uplatnit veškerá práva, která Vám jako subjektu údajů náleží dle právních předpisů na ochranu osobních údajů. Více informací o společnosti Bisnode a jejím zpracování osobních údajů naleznete na www.bisnode.cz/privacy.

Zároveň dáváte souhlas se zasláním registračního mailu, kde budete upozorněni na některé možnosti  nákupu v tomto obchodu.

Zákony a předpisy: - zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů

Zákaznický servis

+420 244 466 792 Po-Pá: 8:30 - 16:00
hydronic@hydronic.cz odpovídáme do 1 pracovního dne

Napište nám

Vytvořit zprávu

Vaši zprávu předáme k řešení ihned po přijetí. Reagujeme do 1 pracovního dne.

Vždy partnerem, nikdy konkurentem Nesoutěžíme proti svým zákazníkům

Technická podpora a poradenství Služby podpořené 20 lety praxe

Servis vlastních i cizích zařízení Po celou životnost produktu